msi work from home slogan
Съвместими с Teams, Skype, Zoom, TeamViewer, Google Hangouts, WebEx, GoToMeeting, Office 365 и други...

Бъдете спокойни

Както и вашия, и нашите животи се промениха с агресивното разпространение на COVID-19, и затова е важно да останем здрави и в безопасност вкъщи с любимите хора. Докато Земята продължава да се върти и слънцето да изгрява всяка сутрин, работата и образованието трябва да продължат. За щастие толкова много може да бъде постигнато от вкъщи с помощта на технологиите, затова окуражаваме всеки да остане у дома и да избягва ненужни пътувания. Вместо това, останете у вас, работете отдалечено, учете онлайн или просто играйте и се забавлявайте и направете всичко, което можете, за да запазите семейството си в безопасност.

А ако скуката от социалното дистанциране ви налегне, винаги можете да ни откриете в социалните мрежи и да си правим компания.

- Екипът на MSI

msi work from home with your family

Работете от вкъщи

Организирайте ефективно работните процеси с добрите стари имейли, конферентни разговори, моментални съобщения и отдалечен достъп под сигурността на собствения си покрив.

msi gaming laptop for gaming at home
Останете продуктивни със серия Prestige & Creator
work from home with msi laptop

Учете от вкъщи

Училищата преминават към онлайн курсове, за да предпазят всички учащи. Но знанията не са само в класните стаи. Всеки може да се възползва от различни учебни инструменти и платформи онлайн и да продължи образованието си.

msi gaming laptop for gaming at home
Бъдете прилежни със серия Modern
gaming at home with msi laptop

Играйте вкъщи

В разгара на кризата геймингът е едно от най-безопасните удоволствия, които можем да си позволим. Съберете семейството и приятелите във виртуалния свят и продължете да общувате с тях, за да превърнете социалното дистанциране в дигитално сближаване с всеки.

msi gaming laptop for gaming at home
Забавлявайте се с геймърските серии