kv kv

Red Team Gamers Dream

Osta B550-emolevy ja nestejäähdytys

niin saat jopa

50€ HYVITYSTÄ

msi amd

NÄYTÄ TUKESI PUNAISELLE JOUKKUEELLE
OSALLISTU MSI RED TEAM GAMER’S DREAM ‑KAMPANJAAN, NIIN SAAT JOPA 50 € HYVITYSTÄ

Kampanja-aika: 7.6.2021–30.6.2021
Lunastusaika: 21.6.2021–28.7.2021

* Kaikki hyvitykset on lunastettava 14 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta

Lunasta palkintosi

Saat hyvitystä ostaessasi kampanjaan kuuluvan MSI-emolevyn

Lunasta palkintosi

** Todellinen rahallinen arvo voi vaihdella riippuen maksupäivänä voimassa olevasta valuuttakurssista, jota käytetään summan automaattiseen muuntamiseen paikalliseen valuuttaan.

LUNASTUSOHJEET
[ Vaihe 1 ]

Rekisteröidy ja lähetä hakemuksesi käyttämällä hyvityksen lunastuslomaketta.

[ Vaihe 2 ]

Rekisteröi kampanjaan kuuluva tuote ja lähetä ostotodistus: 1. Lisää kustakin hyvitettävästä tuotteesta vähintään yksi kuva, jossa näkyy selkeästi varsinaisessa tuotteessa oleva sarjanumero. 2. Lisää hyväksyttävä kuitti kaikista hyvitettävistä malleista.

[ Vaihe 3 ]

Tarkista ja lähetä tiedot. Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat palkintoa koskevan viestin sähköpostiisi.

[ Vaihe 4 ]

Osallistu Shout Out for MSI ‑kampanjaan.
Katso täydelliset ohjeet

Kuvaus

Rekisteröidy ja lähetä tarvittavat tiedot 14 päivän kuluessa ostoksesta.
Rekisteröidy ja lähetä tarvittavat tiedot 7.6.2021–30.6.2021.
Kuitin päiväyksen on oltava 7.6.2021–30.6.2021.
Mallinimen, kuitin päiväyksen ja ostopaikan tulee näkyä ostotodistuksessa.
Ota valokuvat emolevyssä ja nestejäähdyttimessä olevista sarjanumeroista – kuvia laitteiden pakkauksista ei hyväksytä.
Hakemuksen tarkistaminen voi kestää enintään 14 arkipäivää.
Hyvityksen maksaminen voi kestää enintään 30 päivää hakemuksen hyväksymispäivästä lukien.
Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalvelumme osoitteeseen: msi@promotion-support.com

TUOTTEIDEN OSTOPAIKAT
x
Käyttöehdot

1. Tapahtuman kesto ja rekisteröityminen. Osallistujat (”sinä” taivutusmuotoineen) voivat rekisteröityä MSI:n B550-hyvityskampanjaan (”Tapahtuma”) 7. kesäkuuta – 30. kesäkuuta 2021 (aikavyöhyke UTC+8.00) edellyttäen, että tavaraa riittää. Osallistuminen edellyttää sinulta seuraavia asioita:

 • i) Sinun on noudatettava näitä käyttöehtoja (”Käyttöehdot”) kokonaisuudessaan ja ostettava yksi (1) uusi ja hyväksyttävä MSI B550 emolevy tai MSI-nestejäähdytin (hyväksyttävät mallit sisältävä taulukko on alla). Tuotepakettiedun lunastaminen edellyttää yhden (1) uuden ja hyväksyttävän MSI B550 -emolevyn ja yhden nestejäähdyttimen (hyväksyttävät mallit sisältävä taulukko on alla) ostamista (kukin yhdistelmä on ”Kahden tuotteen paketti”) kampanjaan osallistuvalta MSI-kumppanilta. Voit rekisteröidä hyväksyttävän emolevyn tai nestejäähdyttimen ja käyttää sitä edun lunastamiseen vain kerran. Kahden tuotteen pakettiin liittyvän edun ja hyväksyttävään emolevyyn liittyvän edun lunastaminen sulkevat toisensa pois, eivätkä ne ole riippuvaisia toisistaan. Selvyyden vuoksi todettakoon, että Kahden tuotteen pakettiin hyväksyttäviä tuotteita ei voi rekisteröidä erikseen itsenäisen emolevyedun lunastamiseksi eikä yhdistää toisiin tuotteisiin Kahden tuotteen paketin edun lunastamista varten.
 • ii) Tietokonekokoonpanoon tai kokoamispalveluun kuuluvat komponentit hyväksytään mukaan tähän Tapahtumaan.
 • iiii) Rekisteröi tuotteesi Tapahtuman sivulla, jota Tapahtuman palveluntarjoajat ylläpitävät osoitteessa []. Voit rekisteröidä useamman kuin yhden (1) hyväksyttävän Tuotteen saadaksesi lisää lunastettavia etuja niin kauan kuin tavaraa riittää. KUKIN OSALLISTUJA VOI KUITENKIN LUNASTAA KAHDEN TUOTTEEN PAKETTIIN LIITTYVÄN EDUN VAIN KERRAN. Rekisteröinti ja lunastus on aloitettava neljäntoista (14) päivän kuluessa ostopäivästä ja suoritettava loppuun 21. kesäkuuta – 28. heinäkuuta 2021.
 • iv) Toimita kopio ostotodistuksesta MSI:n tarkistettavaksi. Asiakirjojen on sisällettävä selkeä valokuva tuotteessa olevasta sarjanumerosta (valokuvat on otettava emolevyssä ja nestejäähdyttimessä olevista sarjanumeroista, sillä kuvia laitteiden pakkauksista ei hyväksytä) sekä kuitti, jossa näkyvät MSI-mallin nimi, kuitin päiväys sekä kaupan tai toimittajan nimi. Kuitin päiväyksen on oltava 7. kesäkuuta 2021 – 30. kesäkuuta 2021.
 • v) Hyväksy Tapahtuman Käyttöehdot ja odota MSI:n tarkistusta. Jos MSI toteaa sinun täyttävän kaikki kelpoisuusehdot, hyvitys maksetaan rekisteröidylle pankkitilillesi 30 päivän kuluessa tarkistuksesta. Saat vahvistuksen edun lunastamisen onnistumisesta. Alla olevia taulukoita noudatetaan soveltuvin osin. MSI:N VALTUUTETUT EDUSTAJAT KÄSITTELEVÄT JA MAKSAVAT HYVITYKSET.
 • vi) Tarkistus voi kestää yli 14 arkipäivää. Käsittelyaika voi pidentyä, jos Tapahtumaan rekisteröitymisen yhteydessä antamissasi tiedoissa on puutteita ja sinulta on pyydettävä lisätietoja. Hyvityksiä ei makseta ennen Tapahtuman päättymistä. MSI pidättää oikeuden tarkistaa, hyväksyä ja hylätä lähetyksiä oman harkintansa mukaan, jos Tapahtumaan rekisteröitymisessä on puutteita, tarvittavia tietoja ei ole toimitettu seitsemän (7) päivän kuluessa MSI:n pyynnöstä tai jos tarvittavat tiedot on toimitettu Tapahtuman rekisteröintiajan jälkeen.
 • vii) Hyvitysarvo riippuu molemmista Kahden tuotteen paketissa olevista hyväksyttävistä tuotteista. Alla olevat taulukot sisältävät Kahden tuotteen pakettiin hyväksyttävien tuotteiden arvot. Verkkosivustolla näkyvät hyvitysarvot ovat pelkästään viitteellisiä. Todelliset arvot vaihtelevat riippuen varsinaisena maksupäivänä voimassa olevasta valuuttakurssista, jota käytetään summan automaattiseen muuntamiseen paikalliseen valuuttaan.
 • viii) Jos rekisteröity MSI-tuote palautetaan tai saat sen hinnasta hyvityksen, sinun on ilmoitettava asiasta MSI:lle kirjallisesti ja kampanjahakemuksesi peruutetaan automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Jos tuote palautetaan tai sen hinta hyvitetään, MSI pidättää oikeuden pyytää hakijaa palauttamaan lunastettavat edut neljäntoista (14) päivän kuluessa Tapahtumaan rekisteröitymisestä.
 • ix) Osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita. Ei voimassa alueilla, joilla laki estää kampanjan tai rajoittaa sitä.
 • x) Tämä Tapahtuma on tarkoitettu vain kelpoisuusehdot täyttäville kuluttajille, ei yrityksille. MSI ja MSI:n tytäryhtiöt, sivuliikkeet, valmistajat, liikekumppanit, jakelijat, tukkumyyjät, jälleenmyyjät, vähittäismyyjät, I-Cafet tai edustajien työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua tähän Tapahtumaan.
 • xi) MSI pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman ennakkoon annettavaa ilmoitusta, mikäli se on tarpeen sääntelyviranomaisen ohjeiden noudattamiseksi.
Hyväksyttävät tuotteet ja lunastettavat edut

Summat on ilmoitettu euroissa (EUR). Todellinen arvo voi vaihdella riippuen muunnoksesta paikalliseen valuuttaan

Hyväksyttävät emolevyt Palkintoluettelo (EUR)
MEG B550 UNIFY € 20
MPG B550 GAMING CARBON WIFI € 15
MPG B550 GAMING EDGE WIFI € 15
MPG B550 GAMING PLUS € 15
MPG B550I GAMING EDGE WIFI € 15
MPG B550I GAMING EDGE MAX WIFI € 15
MAG B550 TOMAHAWK € 10
MAG B550 TORPEDO € 10
MAG B550M MORTAR WIFI € 10
MAG B550M MORTAR € 10
MAG B550M BAZOOKA € 10
MAG B550M VECTOR WIFI € 10
Hyväksyttävät nestejäähdyttimet Palkintoluettelo (EUR)
MPG CORELIQUID K240 € 20
MPG CORELIQUID K360 € 20
MAG CORELIQUID 360R € 20
MAG CORELIQUID 280R € 20
MAG CORELIQUID 240R € 10
Yhdessä hyväksyttävät emolevyt ja nestejäähdyttimet MPG CORELIQUID K360
MPG CORELIQUID K240
MAG CORELIQUID 360R
MAG CORELIQUID 280R
MAG CORELIQUID 240R
MEG B550 UNIFY € 50 € 40
MPG B550 GAMING CARBON WIFI € 45 € 35
MPG B550 GAMING EDGE WIFI € 45 € 35
MPG B550 GAMING PLUS € 45 € 35
MPG B550I GAMING EDGE WIFI € 45 € 35
MPG B550I GAMING EDGE MAX WIFI € 45 € 35
MAG B550 TOMAHAWK € 40 € 30
MAG B550 TORPEDO € 40 € 30
MAG B550M MORTAR € 40 € 30
MAG B550M BAZOOKA € 40 € 30
MAG B550M VECTOR WIFI € 40 € 30
 • Alueet, joilla hyvitys on saatavilla: Saksa, Itävalta, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Turkki, Puola, Espanja, Portugali, Tšekki, Unkari, Slovakia, Ranska, Alankomaat, Norja, Belgia, Tanska, Suomi, Ruotsi, Italia ja Venäjä.
 • Kaikki kuvat on tarkoitettu vain kuvitukseksi. Todelliset tuotteet voivat vaihdella.
 • ksityishenkilöiden tai organisaatioiden automatisoidusti tai robottien avulla lähettämät hakemukset hylätään. Osallistujan on lähetettävä hakemuksensa itse. Jos osallistuja yrittää osallistua ilmoitettua määrää useammin käyttämällä useita tai eri sähköpostiosoitteita, identiteettejä, rekisteröitymisiä tai kirjautumistunnuksia tai muita keinoja, kyseisen osallistujan osallistuminen mitätöidään ja hänet voidaan hylätä välittömästi.

2. Tietosuojakäytäntö. Voimme pyytää sinulta Tapahtumaan rekisteröitymisen ja tuotteiden rekisteröinnin yhteydessä tietoja, jotka soveltuvin osin voivat sisältää muun muassa sähköpostiosoitteesi, nimesi, tuotteen sarjanumeron, lunastuskoodin, ostotiedot ja muita vapaaehtoisesti antamiasi tietoja. Lisäksi voimme kerätä tietoja sinulta epäsuorasti käyttämällä evästeitä tai verkkosivustoon upotettuja analyysityökaluja. Keräämiämme tietoja käytetään Tapahtuman järjestämiseen; kelpoisuutesi tarkistamiseen; yhteyden ottamiseen sinuun tarvittaessa; sen varmistamiseen, että voimme lähettää palkinnot sinulle; rekisteröityjen tuotetietojen säilyttämiseen välillämme olevan suhteen keston ajan (esim. takuun tai muiden palvelujen käyttösi tai eDM-ilmoitukset) ja yksinomaan sisäisten markkinatutkimusten tekemiseen parempien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseksi. Tietojasi ei jaeta kolmansille osapuolille, paitsi i) kolmannen osapuolen käsittelijöille, kuten internetpalvelumme ja verkkosivustomme palveluntarjoajille, jotta voimme järjestää tämän Tapahtuman, tai ii) kun reagoimme todelliseen tai epäiltyyn sovellettavien lakien rikkomukseen tai ilmoitamme tällaisesta rikkomuksesta asianmukaisella tavalla lainvalvonta- ja sääntelyviranomaisille, kuten tuomioistuimelle tai poliisille.
Koska liiketoimintamme on luonteeltaan kansainvälistä, siirrämme tietojasi MSI-konsernin sisällä ja yllä mainituille kolmansille osapuolille näissä ehdoissa esitettyjen tarkoitusten mukaisesti. Tämän vuoksi voimme siirtää tietojasi maihin, joiden lait ja tietosuojaan liittyvät vaatimukset eroavat sen maan laeista ja vaatimuksista, jossa olet. Lisätietoja tietojesi mahdollisista käyttö- ja käsittelytavoista on MSI:n Tietosuojakäytännössä, joka on saatavilla osoitteessa https://www.msi.com/page/privacy-policy. MSI:n Tietosuojakäytäntö muodostaa näiden Käyttöehtojen osan, sisällytetään näihin Käyttöehtoihin viittauksella ja on kokonaisuudessaan voimassa.
MSI on rekisterinpitäjä kaikkien Osallistujien antamien henkilötietojen osalta. Kaikki MSI:lle lähetetyt henkilötiedot käsittelee palveluntarjoajamme ja tietojenkäsittelijämme Benamic, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Irlanti, tämän Tapahtuman järjestämiseen liittyvissä tarkoituksissa ja, soveltuvin osin, markkinointitarkoituksissa, jos Osallistujat ovat pyytäneet saada markkinointiviestejä MSI:ltä.

3. eDM-tilaus. Sinua voidaan pyytää liittymään MSI:n eDM-sähköpostilistalle, jonka kautta saat MSI:n tuoteuutisia ja palvelutiedotteita. Jos et halua tilata näitä sähköposteja, älä valitse tilausvalintaruutua tai muuta vastaavalla tavalla nimettyä valintaruutua.

4. Osallistujan lisenssi. Myönnät kaiken tämän Tapahtuman yhteydessä meille toimittamasi materiaalin, johon kuuluvat rajoituksitta ja soveltuvin osin kuvat, videot, arvostelut, sisältö, kommentit, palaute ja kirjallinen materiaali (yhdessä ”Lähetetty materiaali”), osalta MSI:lle ja sen maailmanlaajuisille tytäryhtiöille pysyvän, peruuttamattoman, rojaltittoman, täysin maksetun, maailmanlaajuisen ja alilisensoitavan lisenssin Lähetetyn materiaalin käyttöön, toisintamiseen, kopiointiin, jakeluun, käyttöön johdannaisteosten perustana, julkiseen näyttämiseen ja esittämiseen sekä muuhun käyttöön tai hyödyntämiseen kaikilla laillisilla tavoilla MSI:n kohtuullisen harkinnan mukaan ja MSI:n Tietosuojakäytäntöä noudattaen.

5. Osallistujan antamat vakuutukset. Täten vakuutat, että

 • i) antamasi tiedot ovat tarkkoja ja paikkansapitäviä
 • ii) sinulla on tarvittavat luvat, valtuudet ja oikeudet tähän Tapahtumaan rekisteröitymiseen, tarvittavan lisenssin myöntämiseen ja tarvittavien vakuutusten antamiseen näiden Käyttöehtojen mukaisesti
 • iii) olet hankkinut kaikki soveltuvat hyväksynnät, suostumukset, luvat, lisenssit ja oikeuksista luopumiset, joita yllä mainitun lisenssin myöntäminen MSI:lle ja sen tytäryhtiöille edellyttää, ja ylläpidät niitä
 • iv) noudatat kaikkia lakeja, jotka koskevat tähän Tapahtumaan rekisteröitymistä.

6. Osallistujan korvaus. Suostut puolustamaan, vapauttamaan vastuusta ja pitämään syyttömänä MSI:tä ja sen tytäryhtiöitä, seuraajia, siirronsaajia, johtajia ja edustajia koskien kaikkia vastuita, vahinkoja, oikeuden päätöksiä, kustannuksia, kuluja ja maksuja (mukaan lukien kohtuulliset asianajokustannukset), jotka johtuvat korvausvaatimuksista, tutkimuksista, käräjöinnistä tai muista kolmansien osapuolten oikeudellisista tai hallinnollisista toimenpiteistä, joiden syynä on se tai jotka liittyvät siihen, että olet todellisuudessa tai väitetysti rikkonut näiden Käyttöehtojen alaisia vakuutuksiasi tai sitoumuksiasi.

7. Osallistujan hyväksyntä ja suostumus. Täten hyväksyt seuraavat:

 • i) MSI pidättää yksinomaisen oikeuden
  • i) määrittää lopullisesti, onko osallistuja täyttänyt Tapahtuman vaatimukset vilpittömästi. MSI voi esimerkiksi ja muita ehtoja rajoittamatta hylätä osallistujan, jos a) Tapahtumaan rekisteröitymisessä tai tuotteen rekisteröinnissä on puutteita, b) Tapahtuman kelpoisuusehdot (esimerkiksi tuotemalliin tai alueeseen liittyvät rajoitukset) eivät täyty, c) toimitetut asiakirjat ovat tekaistuja, väärennettyjä tai mitättömiä, d) osallistumiseen tai Tapahtumaan rekisteröitymisen suorittamiseen loppuun on käytetty automaattista koodia, komentosarjaa, liitännäistä tai muuta menetelmää, e) osallistujalla ei ole laillista oikeutta rekisteröityä tähän Tapahtumaan tai f) tähän Tapahtumaan rekisteröitymisen yhteydessä on todellisuudessa tai väitetysti tehty rikos tai muu laiton teko/li>
  • ii) korvata palkinnot arvoltaan samankaltaisilla hyödykkeillä ilman ennakkoon annettavaa ilmoitusta
  • iii) muuttaa, poistaa tai lisätä näiden Käyttöehtojen ehtoja ilman ennakkoon annettavaa ilmoitusta.
 • ii) MSI ei ota vastuuta eikä ole vastuussa kellekään henkilölle mistään menetyksestä, tyytymättömyydestä tai vahingosta, joka aiheutuu palkinnosta tai sen käytöstä. Voittajien ei tule esittää MSI:lle korvausvaatimuksia.
 • iii) MSI kiistää kaiken vastuun sellaisista viivästyksistä, toimitusvirheistä, menetyksistä tai epäonnistumisista voitosta ilmoittamisessa, joiden syynä on jokin tekninen, elektroninen, viestintä-, puhelin-, tietokone-, laitteisto-, internet- tai ohjelmistovirhe, toimintavirhe tai vika. Tällaisessa tapauksessa voittaja luopuu ehdottomasti oikeudestaan palkintoon ja siihen liittyviin korvauksiin.

8. MSI:n takuita koskevat poikkeukset. MSI:N PALKINTO TAI PALKINNOT TARJOTAAN ”SELLAISENAAN” ILMAN MINKÄÄNLAISTA NIMENOMAISTA TAI HILJAISTA TAKUUTA, MUKAAN LUKIEN TAKUUT, JOTKA LIITTYVÄT MYYNTIKELPOISUUTEEN, LOUKKAAMATTOMUUTEEN TAI TIETTYYN TARKOITUKSEEN SOVELTUVUUTEEN.

9. Vastuunrajoitus. SOVELLETTAVIEN LAKIEN SALLIMISSA RAJOISSA MSI EI OLE VASTUUSSA SINULLE MISTÄÄN KORVAUSVAATIMUKSESTA (RIIPPUMATTA VASTUUTEORIASTA JA SIITÄ, PERUSTUUKO KYSEINEN VAATIMUS SOPIMUSPERUSTEISIIN, TAKUUSEEN, HUOLIMATTOMUUTEEN TAI MUUHUN OIKEUDEN LOUKKAUKSEEN, LAKISÄÄTEISEN VELVOLLISUUDEN RIKKOMUKSEEN TAI MUUHUN SYYHYN), JOKA LIITTYY ERITYISLUONTEISIIN, VÄLILLISIIN, LUOTTAMUKSEN RIKKOMISESTA AIHEUTUVIIN, EPÄSUORIIN, SATUNNAISIIN, RANGAISTUKSENOMAISIIN TAI VAROITTAVIIN VAHINKOIHIN RIIPPUMATTA SIITÄ, OLIVATKO NE ENNAKOITAVISSA, MUKAAN LUKIEN ESIMERKIKSI TUOTON, LIIKEVAIHDON, GOODWILL-ARVON TAI KORVAUKSEN HINNAN MENETTÄMINEN.

10. Muut. Näitä Käyttöehtoja sovelletaan ja tulkitaan Taiwanin lakien mukaisesti riippumatta oikeusperiaatteiden ristiriidoista, ja kaikki Tapahtumasta ja näistä ehdoista aiheutuvat kiistat käsitellään Taipein käräjäoikeudessa Taipeissa, Taiwanissa. Kaikki toimivaltaisen oikeusistuimen mitätöimät kohdat poistetaan, ja loput Käyttöehtojen kohdat jäävät voimaan. MSI:n ei katsota luopuvan näiden Käyttöehtojen mukaisista oikeuksistaan, vaikka se ei panisi niitä täytäntöön. MSI ei ole vastuussa epäonnistumisista, joiden syynä ovat olosuhteet, joihin se ei ole kohtuullisesti voinut vaikuttaa. Et voi siirtää näitä Käyttöehtoja kolmannelle osapuolelle, ja kaikki valtuuttamattomat siirrot ovat mitättömiä. Nämä Käyttöehdot muodostavat osapuolten välisen Tapahtumaa koskevan sopimuksen kokonaisuudessaan ja korvaavat kaikki aiemmat suulliset tai muunlaiset sopimukset, viestit, vakuutukset ja keskustelut.

□ * Ymmärrän ja hyväksyn Käyttöehtojen sisällön kokonaisuudessaan.

□ Hyväksyn, että MSI voi kerätä, käyttää ja käsitellä henkilötietojani markkinointitarkoituksissa ja noudattaen ehtoja, jotka mainitaan MSI:n Tietosuojakäytännössä.

□ Haluan liittyä MSI Reward Program -ohjelmaan ja saada ohjelmaan liittyviä viestejä. Liittymällä vahvistan, että olen lukenut ja hyväksyn MSI Reward Program ohjelman Käyttöehdot ja MSI:n Tietosuojakäytännön.